SOŠ a SOU, Praha - Čakovice
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Praha - Čakovice
Příprava Kontakt Více o oborech
Střední škola Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Praha - Čakovice přípravné kurzy
Naše pravidelné přípravné kurzy formou přijímačkových dnů nanečisto jsou ideální formou přípravy, pokud se hlásíte na SOŠ a SOU, Praha - Čakovice. Naše přípravné kurzy pořádáme každý víkend od listopadu do dubna, účastnit se můžete prezenčně i distančně (měníte libovolně dle potřeby). Naši účastníci mají u ostré zkoušky na SOŠ a SOU, Praha - Čakovice vysokou úspěšnost.
Rezervovat místo na přípravném kurzu Více o přípravných kurzechStřední škola Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Praha - Čakovice
- Datum založení školy: 20.06.1996
- Zřizovatel: Kraj
- Ředitel školy: Mgr. Věra Nováková
- IČO: 638871
-
Adresa:
Ke Stadionu, Čakovice
Praha 9 Zobrazit na mapě - Telefon: 283932237, 777347293
- Web: sou-cakovice.cz
-
Chovatel cizokrajných zvířat
- Délka: 40 měsíců
- Forma studia: Denní studium
- Vyučovací jazyk: Český
- Kód oboru: 4143L01
-
Podnikání
- Délka: 20 měsíců
- Forma studia: Denní studium
- Vyučovací jazyk: Český
- Kód oboru: 6441L51
-
Gastronomie
- Délka: 40 měsíců
- Forma studia: Denní studium
- Vyučovací jazyk: Český
- Kód oboru: 6541L01
-
Práce ve stravování
- Délka: 20 měsíců
- Forma studia: Denní studium
- Vyučovací jazyk: Český
- Kód oboru: 6551E02
-
Kuchař - číšník
- Délka: 30 měsíců
- Forma studia: Denní studium
- Vyučovací jazyk: Český
- Kód oboru: 6551H01
Obory na této škole
SOŠ a SOU, Praha - Čakovice počet přihlášek a počet uchazečů | Odemknout |
---|---|
SOŠ a SOU, Praha - Čakovice počet přijatých žáků | Odemknout |
Kolik bodů je potřeba k přijetí na SOŠ a SOU, Praha - Čakovice | Odemknout |
Obor | Chovatel cizokrajných zvířat |
Obor | Podnikání |
Obor | Gastronomie |
Obor | Práce ve stravování |
Obor | Kuchař - číšník |
*Tyto údaje jsou zdarma dostupné všem našim předplatitelům v jejich osobní zóně. Stačí mít u nás předplacený alespoň 1 termín přijímaček nanečisto.